subota, 12. siječnja 2013.

Kokos ili jaje?

Sta je prije doslo? Kokos ili jaje? Univerzalno pitanje, koje je za normalnog covjeka sinonim za neprekidnu petlju kojoj se ne moze doc na pocetak.

Buduci da ja nisam normalan, tija bi doc do zakljucka po kojem je JAJE doslo prije kokosi!
Do tog zakljucka se lako dodje, ako se gleda malo dublje u problem...
Problem je sasvim jednostavan. I ako se se gleda sa evolucijskog kuta gledanja, cinjenica je nepobitna.
Primjeri koji ce pomoc pri ovom zakljucku su

i

Prva zivotinja je Mazga. Tj. krizanac konja i magarice. A drugi je Labradoodle, tj. krizanac Labrador Retrivera i Pudlice.Za ovaj slucaj ce mo odbacit cinjenicu da mazge ne mogu imat potomke ( cisto zbog geneticke pogreske od 63 kromosona... nisan ulazio duboko u taj problem).

E sad ja pitam, tko je dosao prije, mazga ili pule (tj. mlado od mazge)? Ili pak, tko je prije dosao na svijet Labradoodle ili njegov stenic?
...
...
Normalno da je stenic i mlado od mazge! A na pitanje, tko je njih okotio? pa nije normalna Mazga ili Labradoodle, vec magarica i labrador(ili pudlica, neznam ko tu koga jebe iskreno)...
Kuzite poantu...
Isto tako prvo jaje nije doslo od kokosi vec je vjerojatno doslo od neke druge zivotinje geneticki bliske kokosi.
Isto kao sta ni prvi covjek ili preciznije neandertalac nije dosao od drugoga (jel nebi bija prvi duuuuh) nego je dosao od nekog covjecolikog majmuna ili sta vec...

To se za sve one koji neznaju zove EVOLUCIJA.

Nadam se da se bar netko osjeca pametnijim, i ponosnijim cinjenicom da kad ga netko pita sta je prije, imat ce kao ja, argumente za dobru diskusiju.

Zivjela znanost, i geneticke mutacije.

Nema komentara:

Objavi komentar