srijeda, 10. kolovoza 2011.

Pozdravljam... sebe i mozda kojeg zalutalog surfera

Mislia san uzeti neki hrvatski servis,ali opet, svi su izgledali previse sponzorirani,tak da daleko pisem al je vazno da bliski ljudi citaju.
Odmah cu se ispricati za laicki tekst, koji ce vjerojatno sadrzavati brojne tipfelere i gramaticki neispravne rijeci. Potrudit cu se uklonit sve sta vidim da je greska, a ono sta nevidim me nije ni briga, i ako je nekoga drugog briga...onda.... pa neznam... bu hu!
O cemu je rijec?
Mislim o svemu, sta mi god padne na pamet, od trenutnih dogadjanja do osobnih stavova... Ovo smatram kao neki virtualni dnevnik, samo sta ce mozda ko procitat... al opet bit cu diskretan, i ne otkrivat previse.
Nalazim se negdje u nasoj lipoj dalmaciji na kordinatama izmedju 44.357242,14.878235 i 42.976521,17.704468 u nekom za svijet nebitnom mjestu.
Mlad sam i za i sve sta uz to dolazi, kao npr. glupi naivan i neiskusan i ostalih milijun stvari kojih  moze nac rijecita starija populacija? Imam dobar posao, lijepa primanja,  nemam kolica,  ni visak pica (hehe prva rima!) osjecam se sretno... valjda... al sta je srica to neznam, a znam i da ostali neznaju... al eto globalno gledajuci, sritan san...
Budem ovo mjesto uredia maksimalno kolko mi volja dopusti a onda se budem uvatija hardcore pisanja.

Nema komentara:

Objavi komentar