subota, 18. svibnja 2013.

Lezeci policajci... Everywhere

Jel san ja jedini lud, ili je jos itko primjetija eksponencijalni rast lezecih policajaca po cesti?

Te jebene grbe su na svakom koraku, ili ti ga na svakom kotacu. Prije ih je covik ocekivao kraj skola ili u nekakvom gadnom centru grada, al danas ih dragi nasi cestari stavljaju, na drzavne ceste, magistrale, zaseocima, ulicama, prilaznim putevima, pa kvragu nebi se cudija da ih nisu poceli stavljat u brdima di su vatrogasni putevi.
Nasa auta su fizicki zlostavljana od strane tih usporivaca( priznata hrvatska rijec, koja mi se osobno svidja), i nikoga nije briga.
Neki dan idem ja lagano nekakvim puteljkom kojim sam milijun puta prosa, i jedanput vidm lezeci policajaci i kazem si WTF?
To nisu nekakvi mali i lezerni, nego jebene grbetine. Sta je najgore to je bilo nekakvo selo,pa cak ne ni selo nego vise onako tip tripizdine di nema sveukupno 5 kuca. I bas tu stave rodijaci lezece. PA MATER VAM JEBEN!

Isto tako nedavno kroz neko naselje kroz koju prolazi drzavna cesta, stavljeni su usporivaci. I to skoro kroz cijelo naselje. Na  pocetku su ih stavili u centru naselja u kojem se nalazi Ducan, kafic i crkva(kao u svakom mjestu), onda su stavili koji 200 m prije crkve i 200 iza svega toga.

pa jesu danasnji moderni roditelji toliko nesposobni za cuvat dijecu ili su napravili dicu debile?
Ako nemos diteta naucit da ne trci po cesti onda sta mozes? Kako ces ga naucit nesto vaznije?

Najbolje bacit 10 lezecih i rec: "Jebite se vozaci!"
jel sigurnost nase dijece idiota je najvaznije, jel nedaj boze da nastradaju, ili pak kad narastu i kupe spustenu kocku od 150 konja udru svoje glupe nasljednike!






Nema komentara:

Objavi komentar