petak, 28. ožujka 2014.

Vozački

Imam netkoga tko polaze vozacki. I nakon nekog vremena sam saznao da autoskole vise ne uce novopecene vozace parkirati!
Kako je to uopce moguce. Moguce je, sve u nasoj drzavi je moguce pa i to. Odu jedanput, ili maksimalno dva puta parkirati na guzicu i to je to... Nema paralelnog parkiranja, to ne postoji... Ma tko vise u gradu paralelno parkira!? Kad sam pitao zasto nije pitao instruktora da se malo vise time zabavi, on je na to odgovorio: "Naucit ces kad polozis!".
Djubrad jedna pokvarena...
Vozacki kosta priko 1000 eura i nema namjeru pasti i oni ukidaju najvaznije stvari koje tribas nauciti dok vozis a to je jebeno parkirat. Kao da pilota ucis letiti, al ne kazes mu kako sletjeti.
Poligon je osao prosto receno u kurac, jer jedine dvije radnje koje se rade napoligonu su naglo kocenje i kretanje unazad. Nema polukruznog i nema paralelnog parkiranja. Znaci 0% se odnosi na ucenje jedne vrste parkiranja koja se koristi je bar 75% svi nacina parkianja. Kako itko to moze dozvoliti. Sad ti imaj hrabrosti paralelno parkirati negdje gdje izad tebe ili nedaj boze ispred tebe ima mjesta za drugo auto. Nedaj boze da ti naleti neki iz autoskole jer ce te sigurno malo gurnuti. To nikoga ne zabrinjava.
Vazno je da pocetnici voze oko Poljuda 1/3 svojeg vremena, tamo ce se nauciti.

Nema komentara:

Objavi komentar