ponedjeljak, 10. listopada 2011.

Ponuda i potraznja u M/Z svijetu

Musko zenski odnosi su dosli do faze da svi traze nesto blizu savrenstva uz minimalni trud. Svaki Mujo bi tija super lipu curu , pametnu i uvjek raspolozenu u krevetu, i isto tako svaka bi Fata tila bogatog, lipog pametnog i snalazljivog muskaraca. Vise nitko ne gleda kakvi su oni sami, bitno je samo sta se trazi.

Svaki muskarac zna da zene imaju tablicu zelja, i svaki zna sta je na na vrhu svakoj zeni...  Neke osnovne svari idu ovako:

1. Lijep
2. Pametan
3. Financijski stabilan
3.1. Mora imat posao
3.2. Minimalno jedno auto
3.3. Po mogucnosti nekretnina
4. Snalazljiv
4.1. U kuci
4.2. Izvan kuce
5. Humoristican ali ne pretjerano
6. Romantican
7. Iskren, ali znat lagat da ste lijepi i kad ste se udebljali 10 kila
8. Pristojan
9. Prijateljski nastrojen prema prijateljicama i obitelji
10. Nema losih iskustava sa usisavacem


Tablica je ista svim zenama samo je pitanja poretka... Mora imat bar 3 stavke da bi bija primjecen, 5 za vezu i 7 za nesto ozbiljnije! To je cila zenska filozofija, cijeli njihov um,misljene, i razmisljanja. Ovo je temelj na cemu svaka gradi svoj odnos sa muskarcem.

Muska strana djeluje na slican nacin kolko god mi to sakrivali:

1. Lijepa ( barem jednu zensku krivinu dobro vidljivu)
2. Pametna ( ne pretjerano, no da se moze oszbiljo pricat)
3.Snalazljiva u kuci
3.1 Znati kuhati i napraviti bar jedan kolac obavezno
3.2 Kucanski poslovi
4. Dobra u krevetu
5. Ne biti intimna sa pretjerano muskaraca
7. Ne biti histericna i dramaticna
8. Financijski aktivna
8.1 Posao
8.2 Dobre roditelje
9. Uvijek lijepo ili pak pristojno odjevena
10. Zna se zabavit

Problem nastaje kad neko sa 3-4 vrline zeli nekoga sa 7-8 vrlina.
Sto ce dobrom momku neka uber sexy cura koja samopouzdanje dobiva time sta muskarci koji se nisu sexali nekoliko godina ako ikad sline za njoj, i to sta ide na faks( rjesavajuci 1 godinu u 3) te misli da je pametna.
E sad kad normalni muskarac koji razmislja glavom vidi takvu curu, on sa njon zeli samo sex jel ne zeli vezu imat sa takvim stvorenjem, to mu ne triba u zivotu. On jednostavno iskoristi ono sto moze.

E za cure, on je svnja jel "on zeli samo sex!"... DUDE HELLO... Oprosti curo sta nam je bog( ili pak smo pametnije evoluirali od majmuna od vas zena) dao da imamo takav sklop i da imamo kurac sa kojim mozemo sta ocemo, a vi brinete za osjecaje i mogucu dicu. Nismo mi krivi, mi imamo srice. Vi da imate kitu bi bili vjerojatno jos gori od nas. I ne vjerojatno nego dokazano bi bili gori od nas!!!!!!!

Tak da kad nadjemo neku jadnicu mi mozemo sta hocemo i nebit nas briga(metaforicki govoreci,jel opet nismo bezosjecajni), dok vi kad nadjete nekog jadnicka nemozete nista s njim jel se ne isplati fizicki ni psihicki riskirat te prolazit kroz to....
BUHU.... zalite se bogu ili evoluciji ako vam smeta.

Tak da kad vas neko nakon sexsa napusti i zalite se prijateljicama da je majmun ili svinja ili koja god jos ima zivotinja u vasem rjecniku, razmislite malo zasto je to napravija, zato sta je stvarno neka zivotinja ili zato sta mu vi niste ili pak ne mozete nista vise ponudit osim onoga medju nogama!?


Nema komentara:

Objavi komentar