srijeda, 31. kolovoza 2011.

Bahata djeca... uffffff

Zasto su danasnja dica bahata? Al ne doslovno ludjacki bahata...Nekad te iznenadi sta si dopustaju...
Dodje ti dite od 10 godina i posalje te u k. bez emocija... ili jos gore nasrnu na tebe fizicki! WTF? "Mali razbit cu ti glavu!", "Sta ti meni mozes!"
LOL
I onda kad in i zalipis plesku pocnu plakat i odma mami ili tati, a ako ti i dodje roditelj pocne ih stvarno stititi... Mislim, da san ja tako osa stari bi me ubija...Ili u skoli... Mislim ucitelji imaju traume... doslovno... Dodje roditelj i pocne se derat na ucitelja sta mu mali dobija 1!? Ej... mene bi se batinjalo 10 minuta i to za svaki guz kad bi dobija 1... nebi izasa iz sobe tjedan dana, na kruvu i vodi bi zivija... I znate sta, zna bi da san kriv i trpija bi..
Danas ako tako nesto napravis ditetu, on zove plavi telefon ili socijalnu skrb... ROFL...  Sustav ih stiti maksimalno... Ko stiti roditelje? neki roditelji nemaju u krvi bit jaki prema dici, a nema drugog nacina da ih naucis jel, ako si prema njima nj nj nj nj, to te ne uopce ne sljivi... Tek kad mu stavis noz pod vrat te svati ozbiljno.. A tehnicki to nebi smija... Kako onda? Kako dicu naucit? Ja nemam jos tih problema al jednog dana stvarno neznam kako da to napravim.
Roditelji ako vec nemozete dobro odgojit dicu onda nemojte branit drugima da ih odgoje, ne stitite ih nego ih pustite zvijerima. Nemoj te ih razmazit jel ce se to otom potom vratit u facu...
Sav taj Human Right crap je dovea do toga da ljudi zaebavaju sustav. Prije nije toga bilo... Dosa bi razbija bi coviku glavu kad je kriv i on bi se vratija u normalu.. Danas toga nema, nesmis ga taknit, odma tuzba...To su dica naucila i mogu van rec dobro ih ide...Sustav mora ucinit vise da urazumi dicu da nije onako kako misle,a ne ih stitit, Koliko smo puta culi pricu o dici koji su zvali plavi telefon jel ih starci nisu tili pustit vani? Milijun puta... svit mora razumit da dica vise nisu onako nevina kao prije... Mali krpelji radu sve vise i vise problema, i nikoga nije briga... Jednostavno mislim da bi tribalo popustit malo kocnicu, i dat im do znanja da ako radu probleme, da ce bit sankcionirani na odgovarajuci nacin... pa makar taj bija skidanje kaisa i osim losog prizora ako padnu gace (koje ce im do kraja zivota bit urezan u ocima)malo im dat po turu....

Nema komentara:

Objavi komentar